Om KjærKnit

Velkommen til KjærKnit

 

Min store passion for garn og håndarbejde har ført til, at jeg i juni 2022 åbnede min lille butik KjærKnit i hjertet af Silkeborg – et farverigt univers med et lækkert udvalg af garn, broderi og tilbehør. 

 

Jeg har gjort mig umage med at vælge præcis de varer, jeg selv synes om og gerne vil arbejde med. Udover gode mærker af basisgarn, er jeg glad for at kunne tilbyde flere kvaliteter af håndfarvet garn, som giver de flotteste effekter og udtryk i ethvert projekt – enten alene eller sammen med en følgetråd.

 

Broderi har altid inspireret mig, og i dag er broderi igen blevet moderne. I butikken kan du finde forskellige kits, men også et udvalg af blomstergarn, hørlærred, vandopløseligt stof, nåle mm.

 

KjærKnit forhandler diverse tilbehør, f.eks. strikkepinde, lædervarer, bøger, knapper mm. Jeg sætter pris på bæredygtighed og skandinavisk design, og ønsker at tilbyde et vareudvalg gerne fra mindre lokale leverandører.

 

Jeg sætter pris på en god atmosfære og har derfor indrettet butikken, så det er muligt at sætte sig ned til en snak over strikketøjet – jeg sælger også kaffe, the og chokolade. Der vil løbende blive arrangeret KnitNights samt workshops af forskellige slags – datoer bliver annonceret på instergram og facebook. 

 

Butikken holder lukket mandag og tirsdag, da jeg ved siden af arbejder som sygeplejerske på Akutmodtagelsen på Gødstrup Sygehus.

 

Jeg håber at se jer i butikken

Trine